3D

3D modellezés Art Of Illusion-nel

HalA három dimenziós tervezés egy erősen az asszociációra épülő folyamat, ezért a gyakorlás itt hatványozottan fontos momentum. A dolog komplexitását mutatja, hogy képes egy-egy szoftver kezelőfelülete elrettenteni a bámészkodókat, mert annyira sokféle kapcsoló, opció van jelen egyszerre.

Rovatok:

Különleges programok I. - FaceGen Modeller

Kiben ne vona meg a vágy, hogy azt érezze, tud úgy dolgozni, mint egy szakavatott mester, ráadásul egyszerűen, csúszkák segítségével a lehető legszemléletesebb formába öntve.

Rovatok:

Google SketchUp

A programba integrált kész objektumok segítségével könnyebben tanulható a 3D azoknak, akiknek kevesebb az ideje az alapok feltérképezéséhez analóg módon.

Rovatok:

Art of Illusion

A 3d grafikus szoftverek általában bonyolult kezelőfelülete és átgondolt részletessége egyszerű formába öntve kezdők számára is élvezhető gyorsasággal. Röviden ezt takarja ez a cím (Art of illusion).

Rovatok:

3D modellezés és mozgóképek

Az ember hű azokhoz a dolgokhoz, melyek egyszer régen már beváltak. A különböző síkokon létező dolgok már a számítástechnika segítségével is jól modellezhetővé váltak.

Rovatok:

Google Föld

Az élet maga egy folyam, a közepén, a szélén vagy bárhol örvények keletkeznek, kövek irányítják a folyását, a földből feltörő források táplálják, éltetik, az ég felhői duzzasztják, a nap tüze párologtatja, vizi növények és állatok élőhelyéül szolgál.

Rovatok:

Feliratkozás 3D csatornájára