brand

Webanalitika?

Google AnalyticsVannak emberek, akik mindenhez hozzá szeretnek szólni, és van a mentalitás, ami mindezt a megfelelő képbe helyezi. Legyen "fontos" az érték alapon, és ne pénzzel fricskázzunk.

Rovatok:

Van-e a Gimp és a Photoshop közt különbség?

A pixelgrafikus programok legjobbja a Photoshop. Amióta a Paint-nél komolyabb alkalmazási módra felmerült az igény, egyre másra születtek alternatívaként kikiáltott szoftverek, ingyenesek és fizetős verziók is. Az egyik alapvető eltérés azonban nap mint nap feledésbe merül a letöltő, ajánló oldalakon.

Rovatok:

A jó vétel - marketing

thingsMindenre van ma már megoldás. A lényeg csak a megfelelő hozzáállás. Az alkalmazkodás piacszerző szempont, tényező, de nem mindig a józan ész teljesíti a munka dandárját.

Rovatok:

Apple

AppleAz ünnepek, a karány közeledtével meglehetősen sokat lehet hallani a tervező, gyártó cégek kedvező ajánlatairól.

Címkék:

A termékvonal

almaAz online, internet böngészés, a napi feladatok elvégzése, a szoftverek használata során találkozunk a fejlesztő gondolatvilágával, illetve az általa közölt értékrendel.

Az informatikában alkalmazott reklámfogások

A jogok tiszteletéért vívott harcban a felhasználók biztonságérzetét megerősítendő hatásbemutató, avagy inkább erődemonstráció lehet az időkorlátos (trial) programok létjogosultsága.

Rovatok:

Feliratkozás brand csatornájára