fejlesztés

Firefox OS

Az európai mércével mérve átlagon aluli magyar okostelefon használók számára is jól jöhet egy új rendszer, ami húszezer forint alá szorítja ezeknek a készülékeknek az árait. A Firefox bevált név, talán ezért is erre esett a választás.

Rovatok:

Kereső Sci-fi

LevélTudvalevő, hogy a közösségi oldalaktól a keresőkig adatgyűjtéssel pontosíthatóak személyre szabva a találatok.

Rovatok:

Táblagépek

Stock Image - Table and chairsAz egy pontból induló vonalak összes tagja összér. Kerek a világ, így lehetne ezt mondani egyszerűen. Legalábbis ami az elvárás és teljesítés felöli kapcsolatot jelöli.

Rovatok:

A Google kapcsolat

Painted WorldNéhány éve még csak egy szolgáltatás volt a mára már óriáscég. Több szempontból is bebizonyította, hogy az amerikai jog és gazdasági berendezkedés képes fenntartani és végletekig fokozni a határait.

Rovatok:

Kronológikus webfejlődés

rágógumiÁtfogó felület a távoli helyek, kultúrák megismerésében, fejlődésével gyors lefolyású változások szimulálására, az egyre gyakrabban hasznos eszközkészlete túl a virtuális tér határain is alkalmas fóruma akár nem mindennapi eseményeknek lebonyolításának.

Rovatok:

Felhasználóbarát internet

social mediaA felhasználóbarát internet zömében érdeklődési kör szerint csoportosított, eléggé kommersz fogalom. Az aktuális évszak, a mindennapok fontos eseményei egyaránt szerepet játszanak ebben.

Rovatok:

Címkék:

Oldalak

Feliratkozás fejlesztés csatornájára