fejlődés

Ki mint vet, úgy fizet

Sokan vagyunk sokfélék, és ezt a legtöbbször sokféleképpen szeretjük. Ahogyan az életünket rendezzük be, az maga a megszokott minimalizmus.

Rovatok:

Lenni vagy nem lenni

A fény és az alagút esete, azaz nem vonhatjuk ki magunkat a felelősség alól.

Rovatok:

Gondalatébresztő a környezetért

Mit keres az, aki se nem örömöt, sem komplexitást nem akar találni az életben, mert amint feltárja a helyet, ahova érkezett, figyelmenkívül hagyja azt, feltölti a saját energiájával, koncepcióival, hogy rendre feloszthassa, így könyörtelenül maga alá rendelve mindazt a jót, ami nem alkotna egymásba folyatásával egy egészet, de külőn-külön szoros együttműködésben léteznének mégiscsak.

Az elme tükrében: szabad verseny, változó piac

TortaAz emberi természet fontos eleme: úrrá lenni a káoszon. Bármilyen szakmában, vagy épp az iskolapadban ennek a módszertana jelenti az élethosszig tartó tanulást.

Rovatok:

A keleti kultúra és a nyugati technológia

A mai világ arra épül, hogy a lehető legtöbb problémát megoldja, emlékké halványítsa. E rendszer sajátossága, ahogyan egyre közelebb kerülnek egymáshoz az emberek, úgy törli el azokat az eleddig erkölcsi határnak, velejáró szabályszerűségnek vélt pontokat, amikre jól hangzó jelszavakat, teljességében messzemenő következtetések levonására alkalmas mondatokat lehetett felhúzni mindenféle nehézség nélkül.

A széleskörű internettel egy korszak is elkezdődött

Az informatikus szakma, és a programozói munkakör mára többnyire felértékelődött. Azon túl, hogy már a tanulás is szerves részévé tette a számítástechnikát, egyre jobban elengedhetetlenné válik a hétköznapokban is.

Oldalak

Feliratkozás fejlődés csatornájára