inspiráció

Hogyan inspiráld magad?

 A látótér kell akkor is ha grafikus, designer munkát végzel, más jellegű tervezés előtt állsz, vagy csak szereted átlátni a dolgokat. Biztosan előfordult már, hogy belekezdtél valamibe azzal, hogy ez egy kiváló, új ötlet, majd elvetetted azért, mert később másként kezdted el gondolni ugyanazt. 

Rovatok:

Milyen a jó design?

citrom Az vagy, amit megeszel, szól a mondás. Ebből az indíttatásból ebben a témában egész széleskörű információ vonható le, ha persze némiképp kifacsarva, átdolgozva kezeljük ezt a tényt, megállapítást.

Művészetpárti analfabétizmus

MapTerebélyes mennyiségű adat, vagy egy ismeretlen világot jelentő periféria is lehet az internet. A felfedezés passzív víziója. Sokan álmélkodva tekintenek az interneten fellelhető képi hang vagy egyéb anyagokra.

Tudatos fogyasztás, hol a határ?

USBNem a ponyvaregényekhez hasonló pornófilmekről beszélek, mindinkább a szemfényvesztő reklámok szolgáltatások töménytelen befogadására optimalizált üres tekintetekről, igéretekről, ami a soha vissza nem térő alkalmat hisztérikus rohamokban indukálja és bünnel vádolja azokat, akik nem állnak ki és tekintenek körbe, csak egyszer is.

Rovatok:

Feliratkozás inspiráció csatornájára