kultúra

Tisztán, világosan és értékelhetően

Így beszél az, aki szeretné, hogy meg is értsék a mondandóját. A mondanivaló az ugyanis, amit nem lehet elcsépelni, nem lehet alul vagy felülmúlni, mert az van, vagy pedig rossz esetben nincs.

Rovatok:

Halálkultusz, kultúra

Az emberek gyakran élcelődnek olyan dolgokon, amiket nem értenek, olyan dolgokon is, melyeken testközelben egyáltalán nem tennék. Ilyen lehet például a halál.

Rovatok:

A tények maguktól eldőlnek

Taj MahalAnyagi világban élünk, ahol a legnehezebb feladat "egy helyben maradni". Számtalan hamis motivációs tényező, "kétes eredetű ösztönző" hat az énünkre és az életünkre.

Rovatok:

Lázadó természet - Underground

Still LifeA klasszikus mainstream kultúra "követőivel" ellenben nem a megszokott értékrend jut érvényre, hanem gyakran egy választott stílussal, momentummal a háttérben válik el a megszokott normáktól.

A keleti kultúra és a nyugati technológia

A mai világ arra épül, hogy a lehető legtöbb problémát megoldja, emlékké halványítsa. E rendszer sajátossága, ahogyan egyre közelebb kerülnek egymáshoz az emberek, úgy törli el azokat az eleddig erkölcsi határnak, velejáró szabályszerűségnek vélt pontokat, amikre jól hangzó jelszavakat, teljességében messzemenő következtetések levonására alkalmas mondatokat lehetett felhúzni mindenféle nehézség nélkül.

Internet kultúra

Virágok, rétNem csak a statisztikai szoftvereket érdekli, hogy az emberek mivel töltik legszívesebben az idejüket online. Fontos részét képezi a főbb marketing szempontok, stratégiák meghatározásának is, de elsődlegesen mára a kultúra egyik fontos terjesztőeszközévé vált.

Rovatok:

Oldalak

Feliratkozás kultúra csatornájára