mobilizáció

Zűrbe kerülhet az Android?!

RobotÉrdekes kérdés az, vajon mit vesz észre az átlagos felhasználó a fejlesztésből, ha nem azt, hogy újabb programrészek bővültek. A változó, fejlődő vizuális hatásokat, a menürendszer változtatásait, az ebbe bekerülő, szemmel látható új funkciókat biztosan.

Üzleties érdekválság: Blackberry

BlackberryA múltba kapaszkodni, a jövőre csak apellálni úgy látszik nem jó stratégia. Ott, ahol egyetlen kézzel fogható újítás képessé válhat piacok döntögetésére, igenis a kilátásokra, a fogyasztókra való tekintettel kell a döntéseket meghozni. 

Android teszt

AndroidEgy kissé megkésve, de annál inkább öntudatosan körüljárva minden egyes, a marketingtevékenységhez távolabbi, eposzibb réteg, azaz szegmensből.

Rovatok:

Mobiltelefont olcsón

Nem kell sokat keresni már a magyar weben sem, hogy találjunk az árban is hozzánk illő modern készüléket. Elgondolkoztató tény, hogy egy nyugatról importált mobil egy keletihez képest jóval többe kerül.

Rovatok:

A számítástechnika egyre kisebb eszközei

Vajon miért igényli az ember, hogy egyre kisebb eszközök használatával, naprakész és mobil kapcsolatot teremtsen a világgal. Vajon miért igényli az ember, hogy egyre kisebb eszközök használatával, naprakész és mobil kapcsolatot teremtsen a világgal.

Rovatok:

Feliratkozás mobilizáció csatornájára