web

Közösségi média a jövőben

FacebookMost, hogy így lassan elfogynak az internetezők, viszont a facebookozók száma sem nő tovább, új alternatívák felé nézhetnek azok, akik ezeket a folyamatokat kihasználták, kihasználják.

Rovatok:

Miért fontos az egyediség a neten?

vizsgálatHa van hely, ahol fontos kiemelkedni a tömegből, az internet olyan. Hatványozottan tűnik elő ugyanis egy érdekes téma mögül a hozzáadott saját nézőpont. Vannak hasonló tartalmak, amik másképp nem lehet önmagában érdekessé, újból olvashatóvá tenni a fentiek nélkül.

Kreatív internet perifériák

BridgeFelhasználói szemmel kulcskérdés, hogy mit kínál valójában az internet. Egy halom írott adathordozó (CD, DVD, Blue ray, memóriakártya...) lehetőségét, ami ha szépen van megcsinálva borítóval, felcímkézve akkor dísznek vagy épp trófeának sem utolsó.

Rovatok:

Címkék:

Felhasználóbarát internet

social mediaA felhasználóbarát internet zömében érdeklődési kör szerint csoportosított, eléggé kommersz fogalom. Az aktuális évszak, a mindennapok fontos eseményei egyaránt szerepet játszanak ebben.

Rovatok:

Címkék:

Grafikus HTML

Nehézzé és hosszadalmassá válhat egy egyszerű, néhány lapos oldal szerkesztése is, mikor a forráskódba biggyesztett tagek segítségével kell összeállítani azt. Ha arra van szükségünk, hogy gyorsan, egyszerűen az eredményt azonnal látható formában készítsük el, akkor a megfelelő megoldás egy grafikus HTML szerkesztő program.

Rovatok:

Miért építsünk honlapot

Korábban, a közösségi oldalak elterjedése előtt, a kreativitás, a többlet tudás rendezésére, online elérhetővé tételére, egyértelmű lehetőség volt egy honlap építése.

Rovatok:

Oldalak

Feliratkozás web csatornájára