IT

Szabadalmi komp(romisszum)háború

Stock Images: Business objects. Image: 198174Furcsa de ez nagyjából fedi a valóságot. Ingyen nem jön az én tájékomra és én sem megyek őfeléje.

Rovatok:

A hálózat biztonsága

connectedNemcsak az internetnek, a kisebb hálózatoknak is biztonságosnak kell lenniük. Ahhoz, hogy működőképes legyen minden háztartban is egy bonyolult feladatokat ellátó stabil és jól működő hátteret kellett építeni.

Rovatok:

Csodavárás IT cégek életében is

Future lookZsugorodik a gyártó és forgalmazó cégek élettere. Misem bizonyítja ezt jobban, mint a korábban még vezető multik mostani megtorpanása.

Rovatok:

Jelen és múlt: IT

EyeMi lenne a világgal Windows és Apple nélkül. Nemtudom, de megpróbáltam kitalálni, mi adott ekkora löketet a két óriásnak.

Rovatok:

Valóság vagy fikció

City LifeValamiféle régi eredetmonda, vagy éppen észrevétlen búvár kund. Egyértelműen látható a hatalommal és pénzel rendelkező cégek, vállalatok tehetetlensége.

Rovatok:

Címkék:

A Google kapcsolat

Painted WorldNéhány éve még csak egy szolgáltatás volt a mára már óriáscég. Több szempontból is bebizonyította, hogy az amerikai jog és gazdasági berendezkedés képes fenntartani és végletekig fokozni a határait.

Rovatok:

Oldalak

Feliratkozás IT csatornájára