WEB

Ha nem beszélsz angolul, általában torrentezni is nehezebb

Mintha csak a boltba mennénk le kenyérért. Filmet, zenét, játékot, és még egy csomó más hasznos dolgot lehet így megszerezni.

Rovatok:

Kié a tudás?

Most tekintsünk el attól, hogy nehezen megszerzett-e vagy sem, mennyiben hordoz plusz többletet másokkal szemben, de ez esetben nem is a szerzői jogokról van szó, illetve kissé talán mégiscsak igen.

Rovatok:

A Facebook a privát üzeneteinket olvasgatja

Már az USA-ban is vannak, akik nem nézik jó szemmel, hogy a Facebook a felhasználói privát üzeneteiben turkál mindenféle mondvacsinált okból. A Google néhányszor eleddig visszakozni készült Európában az itteni jogértelmezése miatt.

Rovatok:

Az elme tükrében: szabad verseny, változó piac

TortaAz emberi természet fontos eleme: úrrá lenni a káoszon. Bármilyen szakmában, vagy épp az iskolapadban ennek a módszertana jelenti az élethosszig tartó tanulást.

Rovatok:

Az objektivitás ára

PuzzleEzen a világon két dolog ütközik nehézségekbe. Hitelesen elmondani az igazságot, és ennek fényében objektív úton maradni. Vannak zökkenők, néha pedig nem is megy, mert nem is kell hogy menjen, elvégre nem lehet mindenki mindenütt jelen.

Rovatok:

Webanalitika?

Google AnalyticsVannak emberek, akik mindenhez hozzá szeretnek szólni, és van a mentalitás, ami mindezt a megfelelő képbe helyezi. Legyen "fontos" az érték alapon, és ne pénzzel fricskázzunk.

Rovatok:

Oldalak

Feliratkozás WEB csatornájára