Szoftver

Feliratot a filmnek - ha fogalmad sincs hogyan kell

Legyünk résen. Az egyik legjobb film, videó lejátszó program a VLC player. Könnyed a használata. Valahogy a Google Chrome-ot is megszoktuk a Firefox után.

Rovatok:

Tovább él a Winamp

WinampA Winamp a múlt hónapban már a lekapcsolásra várt, azonban az új évet új tulajdonossal kezdte.
Elviekben már nem lett volna elérhető karácsony előtt, így másodlagos forrásból lett volna lehetséges a beszerzése a szoftver és szolgáltatásainak megszűnése után.

Rovatok:

Címkék:

Szövegszerkesztés vagy írás?

ÍrásA túl sok magyarázat megöli a lényeget. Ezt szem előtt tartva néhány program íráshoz, ami korántsem arról szól majd, hogy ezek melyik formátumhoz, fájlkiterjesztéshez ajánlatosak.

Rovatok:

A Windows 8 már megéri?

Windows 8Az újabb Windows indián neve blue volt. Ebből lett nyolc, majd mostanra nyolc pont egy. Hamarosan könnyebb lesz vizipisztollyal levadászni egy szarvast, mint kiigazodni a különböző felhasználói license-eken.

Rovatok:

3D modellezés Art Of Illusion-nel

HalA három dimenziós tervezés egy erősen az asszociációra épülő folyamat, ezért a gyakorlás itt hatványozottan fontos momentum. A dolog komplexitását mutatja, hogy képes egy-egy szoftver kezelőfelülete elrettenteni a bámészkodókat, mert annyira sokféle kapcsoló, opció van jelen egyszerre.

Rovatok:

Android gyorsítás karbantartással

Clean MasterEzidáig nem volt olyan ingyenes alkalmazás Androidra, amivel képesek lehettünk volna hatékonyan sebességnövekedést elérni pusztán a rendszer megtisztításával.

Rovatok:

Oldalak

Feliratkozás Szoftver csatornájára