A bunkóság határa (szlengezve): korhatáros (+16) dilibogyó

Hazudjunk, mert hazudtunk és hazudni is fogunk, mint egyszeri ember egykoron.

Keress társat, ez az élet. Mégis hiába vagy a gyengébbik nem tagja, hatással vagy a másik emberre, ha a bizalmamat fordítom feléd, akkor nem a bankszámlámat mutatom, s nem is a pöcsömmel hadonászok. Ez ellenkező esetben is, a sztereotípia másik oldaláról tekintve is igaz. Megadjuk egymásnak a kellő tiszteletet.

A benyomás:
Ha látsz egy fiatalabbat, aki rád mosolyog, nyitott ember létedre az arcába nevetsz, mert a korral bunkóság is jár? Az azért mégis jobban szerethető volna, ha valaki az alatt, hogy tudja mit akar, nem azt érti, hogy szarral keni be a szánkat, nekünk mélységében is csak semmibe számító jelzést hajlandó adni, mert aki férfi létére harmincra nem baszott még seggbe egy tehenet, vagy nem baszta a valaga alá az a bizonyos nagy vagyon, amit ugye megszerzett már, hogy ennyire tülköl, a "future trend" a kéthasználatos legújabb kocsiját, az ne is szólaljon meg, vagy rögvest szökkenjen szárba, ha már arról a bizonyos bizsergésről, meg a vízválasztó kettő-hét, ne adj isten húsz évről van szó.

Hát bocsánat a trendjavításért. Ez micsoda? Honnan jöttünk?! A Marsról? Pont. Veled együtt kérdem az állam bácsit, hogy mi a fene van? Súlyban mérik az adót, és nagyobb latba esik a tied, az enyém meg annyival kevesebb is?

A kérdésre nem kérdéssel válaszolunk, hanem jöhet a felelet:
Nem a pontocska, meg a pici vessző. Ebben a rohadt világban emberek pusztulnak az utakon, döglenek meg, mert baromarcú idióták reggelire puszilják be a háborút mint a falat kenyeret. Ők azok, akik ellentétet zabálnak reggelire, nem te, aki szerinted beleférsz krisztusi alsógatyába, nem te, akinek az értékrendje egy tál babbal ér fel azoknak, akik bicskával metszik ki apró gyerekek lelkét, metszik meg és keresztül a testét. Hol vagy te?! Te vagy a törvény és az unalom egyben, az aki altató dalt énekel a sötétségből ezeknek a mégis durva és irdatlanul meghasonlott egyéneknek.

Az eredmény:
Fogadjunk merev gratulációt akkor, és ne valami félresikerült coach tréfával próbálkozzunk kérem, vagy menj a picsába, ahová magad szerint is való vagy velem együtt, de igazán.

Rovatok:

Kategóriák:

Forrás: