A prosztata masszázs nagyon gyors kiút az alkoholizmusból

Szegény gyenge férfiak, rajtuk a világ gondja, baja. Nem lelnek békét, akkor sem, mikor körülöttük s értük száz meg száz nő veri a seggét a földhöz.

Az élvezet lehet tabu? Hát kérem akkor most az. Nem nyúlhatsz fel ugyanis a férfi seggébe csak úgy, te mint nő. Mindennek megvan ugyanis a helye meg az ideje.
Ha kell, akkor férfiként már el sem élvezünk. Ennek annyi, csak ha minden klappol, legyen az szégyenletes módon egy orvosi vizsgálat során. De nem, a nő keze által csak úgy, az olyan csúf dolog, ha nincs meg hozzá a kellő körítés. Mondja és akkor még valaki, hogy a nők
szentimentálisak? Férfiaknál ez akkor lehetséges természetes módon, ha van legalább egy ház, egy nyaraló két gyerek, és még mondják, hogy akkor majd beszélhetünk róla. Fehér lovon jön a királylány? Most mi van?!

Röptében a legyet típus, döglenek érte a nők, érte aztán még a szépségkirálynő is falra mászik, mikor jön, azt mondják, hogy ő maga a háború. De ha a seggébe dugja egy nő az ujját, akkor rögtön sikoltozik, meg ügyvédért kiáltozik, mert megerőszakolták kérem és az ilyen az amúgy is annyira buzis. Ha nincs más kiút, kérem kedves férfiak, menjünk el, hogy "rövid legyek a picsába".
Nem illő a káromkodás? Belépsz a boltba és úgy érzed, hogy leveszik az alsógyatyád? Nem tudod eldönteni, hogy mi a jó és mi a helyes norma szerinti? Akkor nem mered megkérni a barátnődet, hogy dugja már fel, legyen kedves a kis ujjacskáját a fenekedbe és matasson egy kicsit, mielőtt az őrület elér téged a semmitől.
Háború lesz, mert mi a határozott férfiak szeretjük a bonyodalmat. Igen, megadjuk a módját. Gyilkolni előbb vágyunk, mintsem a házak meg a kocsi előtt ilyesmire gondolnánk. Adjuk meg a módját kérem. Legyünk belátóak és félve szeretők addig is, míg a kisördög hátat fordít a gyermeki énünknek a kis szobában. Megadtuk azt, ami jár. Ennek annyi. Mögöttünk megannyi a halott és a sebesült, rábólintunk már a legnehezebb világot rengető döntésre.
Ezek után már beszélhetünk arról, hogy létezik-e a férfi ellen elkövetett nemi erőszak, hova tovább globalizáció, merre járnak a barátaink és tényleg oly gonosz e az orvos is, aki kesztyűt húz a művelet előtt. A békesség fontos. De miért? Rajta készítenénk elő azt a bizonyos nagy háborút? Háborút az ágyban?! A kanapéra könyökölve? Az van, hogy függönyt behúzva, virágot a vázába, füstölőt gyújtva ez a dolog, a prosztata által nyújtott élvezet maga, állítólagosan a nők kis gondolatvilágából kipattant tökéletesség érzését olyan töményen sugározza, hogy bocsásson most meg nekem a világ, nem kell ehhez tök részegnek lenni, hogy valóban végre már megtörténjen az orgazmus is, ne csak a felzúdulás, valahonnan a semmiből felindult szavak legyenek meg ezen a ponton túl is, és persze az, hogy ki mondja meg. Persze a tanácstalanság is és a rejtett gondolat, hogy a szülés közben a nőnket, a csajunkat, a feleségünket az orvos össze-vissza fogdossa, forgatja, mosogatja, igen ott is... Uram isten! Nevezzük ezt seggbe ujjazásnak, mert a dolog magától nem fog megoldódni egyhamar. Maradjon tehát a kétely és jöjjön csak egy újabb prosti hazafelé a munkából. Férfiként ugyan ezt tudjuk, fogjunk össze, hisz a diszkréció nem csak elfogadott, de bizonyos körökben már alapesetben elengedhetetlenül el is várt dolog.
Egy dolgot így a végére viszont ne felejtsünk el, a kisfiúból lesz az örökös, a pénz pedig igenis boldogít, ha jó dolgokra költjük el, viszont ha nincs, attól még nem kell boldogtalannak lenni. A realitás az, hogy nem kell mást, nőket verni, bántani, azért mert úgy érezzük, hogy valami adott mi viszont mégsem látjuk, nem kell úgy éreznünk, hogy a nebáncsvirág érzése már bennünket is elért, holott még meg se tettünk érte semmit, így ez már valamit jelent, mert néhány dolog nincs mégse a helyén, és még a férfi is érezheti megerőszakolva, kizsákmányolva magát. Fő viszont, hogy az egészségünknek a helyén kell lennie, különben csalódás, csalódottság és oktalan magány vár, mert nem értjük meg egymás szavait puszta tudatlanságból.
Azt hiszem nem csak a harmadik világbeli országokban kell, kellene olybá azon mód nagyon szexuális felvilágosítást tartani hisz közben mivel a fejlődést nem értjük meg, vagy túlságosan is, ezért lemaradunk, kimaradunk dolgokból mialatt a Bilderberg csoport és a többi titkos szervezet és háttérhatalom átveszi felettünk az irányítást, kiveszi a kezünkből pontosan azt, ami jár, mialatt mi kisfiúsat játszunk a partoldalban. Szóval kinek van kedve hozzá? Gyertyát, egyéb segédeszközt hozzá, mellé?!

Rovatok:

Kategóriák:

Forrás: