Apple

Sokat lehet hallani a táblagépek piacán történő jogi afférokról, perekről, jószándékű dokumentumokról, amik a másik fél (samsung) nyugalmát, termékeinek szuverenitását hivatott megőrizni.
Ez ekkortájt főleg, de máskor sem túl népszerű lépés, már csak egy egyszerű vásárló számára sem, bármelyik felet tekintjük is.
Ez csak egy vélemény, mindössze annyi, hogy az üzleti, profit alapú vállalkozások a jogi vitáikat képesnek kellene megelőzniük, előre megvédeni a szükséges tulajdonosi jogok kétségbevonhatatlan tényét.

Az Apple, mint egy külön utakon járó, a maga nevében egyedi gondolatisággal felvértezett cég, a MAC-től az i sorozat darabjaig kompromisszummentesen hozta létre saját stílusú számítástechnikai eszközeit, manapság pedig a mobil eszközök piacán töri az utat. Komplett megoldás, egyedi design, minőség meg tartalom, amit mindenhol olvasni lehet ezekről a termékekről.

Külön kategóriába sorolnám viszont a hasonló vagy hasonlítgatás mindenféle beltartalmi értékét, valamint hátsó szándék nélkül lennék egyszer vásárló, persze nekem a PC, meg a Sony Ericsson is jó.

Címkék:

Kategóriák: