Az objektivitás ára

Az sem készpénz, hogy az emberek szeretni fogják azt, ahogyan a dolgok alakulnak, de azt gondolom, hogy ha energiát fektetünk valamibe, ami tartalmas elfoglaltságot jelenthet akár néhány percig is, már megtérült a lefutott kör.

A jövő alakulása legyen mindig kérdéses, ez az egyik legjobb önkritika, ami könnyen gyakorolható minden helyzetben. Ha az alagút fény van, akkor annak hamarosan vége szakad, ki így, ki úgy de megtehető az a fajta szenvtelenség, amivel ezeket a dolgokat magukban hagyjuk meg beérni.
A vízen kacsázó kavicsnál nem lehet tökéletesebb egyetlen egy jól megkoreografált mozdulatsor sem. Szükség esetén a le-lecsapó légszomj figyelmeztet minket arra, hogy tovább vittük a zászlót a kelleténél. Az elfogulatlan magatartás feltételezi, hogy a körmönfont megnyilatkoztatás mögött tartalom van, ami megéri a fáradtságot, vagy majd idővel beérik.

Az internet a jóval korábbi években maga volt a gyors pénzszerzés tanubizonysága, ma ennek kifacsarodott ellentéteként, az is nehezen marad talpon, aki tisztességes munkával képes alkotni, a részleteken dolgozni.
Azonban hiába, hogy javarészt az összes látogatószerzéshez (mert erről van szó) szükséges eszköz nyilvános, és vannak egyéb sötét utak is, a jövőt tekintve ez nem tartható túl sokáig.

Egy bizonyos fajta szigor a keresők részéről elengedhetetlenül fontos, mert a minőséget jobb hijján ki kell követelni az olykor szócséplő, magukat profinak beállító weboldal, céges honlap, hírportál tulajdonosoktól, ha a sajét szolgáltatásuk renoméját fenn akarják tartani majd a továbbiakban is.

Gyerekszűrő van, de hülyeségfilter még nincs, ennek nem ez a módja.

Rovatok:

Kategóriák:

Forrás: