Bizonytalan eredetű link

Egyszerűen el lehet ezt intézni egy legyintéssel, de az igazi kálvária akkor következhet be, ha egy tartalom, ami kiemelt szereppel bír, ingyenesen megtalálható valamilyen kereső által kidobott oldalon, ami bizalomgerjesztő ugyan, de mégis nehezen található meg az a fogás, amitől hátradőlve azt lehetne mondani, igen ez valami olyan újabb forradalmi lépés, amiről lemaradtam, de nem baj, mert ha megéri, nem kell pénztárcanyitogató eljárásokon keresztül leizzadni, mielőtt kézhez kapnánk azt, amit ezen a helyen ingyen van.

Egy érdekes módja a felhasználó kizsigerelésének, mert egyértelmű, hogy ezen az áron nehezen éri meg egyszerűen szólva kockáztatni az ajánlatot adó felület birtokosának a szavahihetőségét.
Jó kérdés, akkor viszont belegondolva kicsit ebbe, mégis mi az, ami kivételesen indokoltá tesz egy ilyen megoldást.
Hát, rövidke üresjárat után, a program mégiscsak adatlopásra alkalmas kódot tartalmaz, esetleg a készítője elfelejtett utánanézni a forrásnak.
A becsapás azaz etikátlan, hanyag magatartás, ami miatt annyira kell védekeznünk, mind olyan problémaforrás, amik nagyon is az internetzés közben felmerülő nem várt bosszússágainak kiváltóokaként már ismerhettünk régebbről.

Rovatok:

Kategóriák:

Forrás: