Illusztráció, illúzó, ábrázolás

Ezek a fogalmak szorosan köthetők egymáshoz. Grafikus ábra, vagy egy weblap tervezés folyamata során felmerülő igények, mind három szó alkalmazható egy jelentés, jelentéstartalom megfelelő kommunikációja köré.
Lényegében tehát, az internet egy alkalmas eszköze az emberi gondolatvilág valamilyen formai megjelenítésére, ezzel közölve talán mindazt, ami az eredeti célját tekintve, többé változtatta át.

Az internet, a web megjelenésével a szövegezés mellett, a grafikus tervezés, honlap tervezés, portál építés, a blogok megjelenése, vagy újabban a social networking-nek nevezett jelenség, manapság az emberek sokszínűségre való természetes igényét és hajlamát szolgálják.

A cím három kifejezését alkalmazva mélyebben tudatosítja, képes felrázni az embert, ha észrevétlenül is, de már nem figyel.
Nagy tiszteletet érdemeltek a régi korokban is, csakúgy mint ma, azok az emberek, akik képesek voltak megragadni az ember figyelmét bármilyen elveszettnek tűnő helyzetben.

Sokféle formai megoldása létezik, szembetűnően a különböző művészetek, alkotások leleményes megoldásai arra, hogy hogyan lendítsenek azon, ami már látszólag nem sokat ér.

A ma fenn álló mindennapi problémák megoldásaiban is sok segítséget adhat felfigyelni és elgondolkozni akkor, ha ilyet tapasztalunk.

Rovatok:

Kategóriák:

Forrás: