Ne "csináljá", mint aki jól van, meg mint akivel minden rendben van mára

Szervezzünk flashmobot a sárga takony elé. Ez az üzenet, te "köcsög". Nem, nem csak káromkodásról, egy vulgáris anyabaszóról beszélnek. Hát legyen!

Mert vagy belátod, hogy elszívsz mondjuk naponta két doboz cigit, és orra esnél az első enyhe emelkedőn, vagy hamar vége lesz a világnak. Ez is egyfajta kényelem. Mondják, a gyenge alulmarad az erőssel szemben.
Bántalmazás. Hát. A jobb belátás érdekében bicskával vagdalja ki az orvos az elhasználódott részeket.
Töménytelen borzalom. Oda se neki. Bemegyek a "bótba", azt veszek "megint" egy másikat. Másik nagyfatert, másik anyókát, hülyegyereket, barmot az utcaszélről, ügyeletes seggfejet a domb túloldaláról.
Hát ez kell? Uram isten, mondjad már te (!), hogy legyen. Mi Legyen?
"Montam má"? Azt, hogy láttam ezt valahol, valamikor, az idejét se tudom, "mer"(t) én csak a szépre emlékszek, a rosszra nem. Nem is egyszer.
Mond valamit az neked, hogy ideglelés? Egy ilyen rövidfilm is van.
Eszeveszetten rohangálnak az erdőbe valami rikoltozó "rém" elől.

Ez a rém olyan, mint a barom orvos, aki a diagnózist az internetről tölti le, ne kelljen, sokat szarakodni érte. Mert hát úgyis megdöglünk, nemde?!
Egyszer, kétszer, avagy másodjára máshogy, máskor és másutt szoktunk. Ne gyere nekem azzal, hogy hős a f.-om királylánya, mert megborul alattad a zsírosbödön.

A vészhelyzet, meg a kontra nem is tudom kicsoda maga.

(Te) Figyu, ez a macska a képen megy, mozog és lélegzik.

Rovatok:

Címkék:

Kategóriák:

Forrás: