Szoftverteszt

A díjak, amiket a nagyobb honlapok adnak, vagy az értékelés, ami mindenk kisebb üzemeltető rendelkezésére áll. Egy minőségi program ma egy a célfeladatát maradéktalanul ellátó önálló szellemi termék. Az olvasói értékelés hálás
dolog. Könnyen lehet, hogy rövid idő alatt világhírnévre tesz szert egy alkotás.
Példa lehet a Flash erre, ami Mac-en lett először is elfogadott, majd önálló webtechnológiává, szemléletté fejlődött más operációs rendszereken is.

Azonban nincs mindig szükség a legjobbra, elég lehet csak a legkézreállóbb darabot választani.
Nem biztos, hogy az a praktikum, ami kényszerűen mérnöki szintet követel meg a munka és élményének rovására. Elszigetelt szubkultúrák kezdeményezéseiben az önálló nézőpont szerepe létkérdés, ezért ha saját eszközzel rendelkezik, nagyobb szót is kaphat a rendre telítődő új területeken is.

Összefoglalhatóak a választás opciói: alkalmasság, szimpátia, minőség.
Mindez létkérdés is lehet, hisz például egy rendszer, meghajtó tisztító programnál csak a főbb opciónális felhasználás a közös. Ahány ilyen program, annyi hibát talál, gyors egymásutánban is.
A Bábeli zűrzavart elkerülendően érdemes jellemezni magunkat, felhasználói mivoltunkat és csak azután orientálódni, az önbecsapás elkerülése végett.

Rovatok:

Kategóriák:

Forrás: