Táblagépek

A világ élvonalába tartó fiatal és ráérős társadalmi réteg egy új eszközt kapott a kezébe, amivel saját komoly szándékait teheti bárhol, bármikor elsővé. Na de maradjunk csak meg a megszokottnál méghozzá hogy, hova is tart ez a nem titkoltan nagyratörő kijelentés.
Először is a táblagép kicsi, de nem mini, nem lehet vele telefonálni, viszont ami az üzemidejét és a fogyasztását illeti ideális középút.
Lényegében nem kell hozzá túl nagy és nehéz napelem modul, hogy ne férjen el akár egy kisebb válltáskában is.
Az első fontos előnye ez. A második a sikeres laptop koncepció, amivel már egy komolyabb asztali felhasználást idéz.
A közeljövő, hogy a multimédia mellett mennyire lesz átjárható egy számítógép szoftverarzenáljához képest is. A kőbe vésett alapfeltevés ugyanis a bekapcsolását követően villámgyorsan betöltődött multimédia, internet.
Osztja ezt a nézetet a felhasznált technológiai pumpa és az alkalmazott oprendszerek fejlesztéseire tett ígéretek mennyisége és iránya is.
Jó lehetőség a nagytudású operációs rendszerekre fejlesztő programozók szamára a terheltség miatt kihasználatlanul maradó kapacitás kiaknázására. A számítógép magas prioritásából ollózva ez lehet a megtestesítője a miniatűrizálás laptop, netbook utáni már forradalmasított generációjának, amit tényleg csak arra használnánk, amire való és még nem teljesen sejtbiológia.

Rovatok:

Kategóriák:

Forrás: