Úton útfélen, a közösségi háló

Igazság szerint szinte mindegy, hogy ki milyen módot tart szimpatikusnak arra, hogy megossza a tapasztalatait, véleményét a másokkal.
Egy fórum, közösségi oldal, egy portál aktív közössége a meglévő szerepek szerint érvényesíti, építi, tesz hozzá a maga módján ahhoz, hogy minél több ember legyen képes könnyen befogadni az így létrejött közösség véleményét, tudását, attitűdjeit, ismereteit.

Jellemzően párhuzamban a nagyvilág történéseivel az aktualitás fodrain csüngve, valóságos médiumént szerepeltethetőek az interneten, az online számítógépes közösségek.

hálózatokA feltörekvő ifjúság és mindenki aki tartozni, beilleszkedni, tanulni szeretne, betartja az írott, íratlan szabályokat. Ezzel igazolva önmagát, a saját hitelességét a további szinte felesleges kérdőjelektől.
A minta, valamint a határok feszíthetősége az alkalmazott módszerek, a kifelé irányuló "tartalom" szalonképessé, illetve közérthetővé alakítása alapvetően meghatározza azt, hogy mennyire lehet életképes egy szűk körben működő csoport véleménye, mennyi aktualitása van a külvilág számára.

Kategóriák: